Logo NGinfraMagazine
nl
en
Zoeken

NGinfraMagazine

NGinfraMagazine is het vakblad van NGinfra en tevens het enige op de Nederlandse markt dat onafhankelijke en objectieve vakinformatie geeft over verschillende infrastructurele netwerken in Nederland. Het magazine gaat over netwerkgebonden infrastructuur en kent een cross-sectorale insteek; het gaat over weg-, water- en railinfrastructuur en netwerken voor elektriciteit, gas, spraak- en datacommunicatie. Wat kunnen de netwerken van elkaar leren en hoe kunnen ze samenwerken, dat is de vraag. NGinfraMagazine wordt uitgegeven door Elba-Rec en verschijnt vier keer per jaar. Ieder Themacenter mag de redactie voeren over één nummer per jaar. 
 

Colofon

Hoofdredacteur
Themacenterleiding van het Themacenter dat de redactie voert over de betreffende editie

Redactieraad
Themacenterleden, bijgestaan door vakredacteur Lisette van Beusekom

Uitgever
Elba-Rec

Uitgebreide colofon en informatie voor adverteren en abonnementen vindt u hier.
 

De nummers van NGinfraMagazine digitaal ontvangen?

Mail dan uw naam- en adresgegevens naar redactie@nginfra.nl. Via deze link zijn alle verschenen nummers (onder de eerdere naam vakblad Infra) digitaal in te zien.
 

Herkomst

NGinfraMagazine is een nieuw tijdschrift, maar komt niet uit de lucht vallen. Het heeft zijn wortels in de jarenlange samenwerking tussen infrabeheerders en kennisinstellingen die leidde tot vier nummers van HubHolland Magazine. Dit magazine ging later verder onder de naam vakblad Infra. Sinds 2016 is de naam veranderd in NGinfraMagazine.
Logo NGI

Bouwcampus
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
secretariaat@nginfra.nl
telefoon: 015 303 0900

© 2016 Next Generation Infrastructures