NGinfraMagazine

cover_data_security_0.png

Laatste nummer - Data & Security

Wie nog niet helemaal wakker was, zit inmiddels toch rechtop in zijn stoel. Het is niet alleen de  vervangingsopgave of behoefte aan meer capaciteit waar we ons zorgen over moeten maken als het om onze infrastructuur gaat. Het is ook de digitale veiligheid van onze netwerken die de komende jaren top prioriteit moet krijgen: de cybersecurity van onze vitale infrastructuren.  

Themacenter Data & Security werkt daar voortdurend aan. In hun editie van NGinfraMagazine nemens ze u mee in de uitdagingen en kansen. In dit magazine onder meer:

 

NGinfraMagazine edities 2017

cover_2017_1_0_0.png
#1 Toekomst Verkennen

NGinfraMagazine edities 2016

cover_2016_4_1_0.png cover_2016_3_0.png cover_2016_1_0.png cover_infra_1.png
# 4 Beschikbaarheid #3 Logistiek en ontwerp #2 Voorsorteren op onzekerheid #1 Responsiveness

 

Over NGinfraMagazine

NGinfraMagazine is het vakblad van NGinfra en tevens het enige op de Nederlandse markt dat onafhankelijke en objectieve vakinformatie geeft over verschillende infrastructurele netwerken in Nederland. Het magazine gaat over netwerkgebonden infrastructuur en kent een cross-sectorale insteek; het gaat over weg-, water- en railinfrastructuur en netwerken voor elektriciteit, gas, spraak- en datacommunicatie. Wat kunnen de netwerken van elkaar leren en hoe kunnen ze samenwerken, dat is de vraag. NGinfraMagazine wordt uitgegeven door Elba-Rec en verschijnt vier keer per jaar. Ieder Themacenter mag de redactie voeren over één nummer per jaar. 

 

Colofon

Hoofdredacteur

Themacenterleiding van het Themacenter dat de redactie voert over de betreffende editie

Redactieraad

Themacenterleden, bijgestaan door vakredacteur Lisette van Beusekom

Uitgever

Elba-Rec

Adverteren

Voor meer informatie over adverteren in NGinfraMagazine kunt u contact opnemen met l.vanbeusekom@elba-rec.nl. 

De nummers van NGinfraMagazine digitaal ontvangen?

Mail dan uw naam- en adresgegevens naar redactie@nginfra.nl
 

Herkomst

NGinfraMagazine is een nieuw tijdschrift, maar komt niet uit de lucht vallen. Het heeft zijn wortels in de jarenlange samenwerking tussen infrabeheerders en kennisinstellingen die leidde tot vier nummers van HubHolland Magazine. Dit magazine ging later verder onder de naam vakblad Infra. Sinds 2016 is de naam veranderd in NGinfraMagazine.