Logo NGI
nl
en
Zoeken
 
Naam
Sintef
Beschrijving

De SINTEF Group is de grootste onafhankelijke onderzoeksorganisatie in Scandinavië. Elk jaar ondersteunt SINTEF de ontwikkeling van ongeveer 2000 Noorweegse en buitenlandse bedrijven door onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

SINTEFs doel is om bij te dragen aan de creatie van welvaart en een duurzame ontwikkeling van de maatschappij. Ze ontwikkelen nieuwe kennis en oplossingen voor hun klanten, gebaseerd op onderzoek en ontwikkelingen in technologie, natuurwetenschappen, medicijnen en sociale wetenschappen.

SINTEF heeft onderzoekscontracten op de volgende gebieden: Gezondheid, informatie, communicatietechnologie, oceanologie, materiaalkunde en toegepaste scheikunde, petroleum en energie, technologiemanagement en constructiewetenschappen. SINTEF wil op deze manier de Noorweegse maatschappij restructureren en ontwikkelen.

Om er zeker van te zijn dat het onderzoek toegankelijk is aan de maatschappij in het algemeen, zijn er ook organen die enkel advies geven. Deze zijn actief in het controleren van organisaties binnen SINTEF, maar ook bij verbonden bedrijven. Deze activiteiten geven aantoonbare vorderingen in het maken van toegevoegde waarde vanuit de kennis en oplossingen van onze onderzoekers.

SINTEF heeft ongeveer 2.000 werknemers. Hiervan zijn er 1.300 gepositioneerd in Trondheim en 450 in Oslo. Verder staan er kantoren in Bergen, Stavanger en Ċlesund, maar ook  in Houston Texas (USA), Skopje (vroeger Joegoslavië), Rio de Janeiro (Brazilië) en een laboratorium in Hirtshals (Denemarken). Het hoofdbureau staat in Trondheim.

SINTEF has approximately 2000 employees, 1300 of which are located in Trondheim and 450 in Oslo. We have offices in Bergen, Stavanger and Ċlesund, in addition to offices in Houston, Texas (USA), Skopje (the former Yugoslav Republic of Macedonia), Rio de Janeiro (Brasil) and a laboratory in Hirtshals (Denmark). SINTEF's head office is in Trondheim.

Onderzoekers
Gerard Doorman
 
Ove Grande
Logo NGI

Bouwcampus
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
secretariaat@nginfra.nl
telefoon: 015 303 0900

© 2016 Next Generation Infrastructures