Logo NGI
nl
en
Zoeken

infrabase >

partners >

goudappel coffeng

 
Naam
Goudappel Coffeng
Beschrijving

Goudappel Coffeng BV is een grote naam als het gaat om verkeer en ruimte. In de afgelopen decennia ontwikkelde het bureau zich tot het grootste adviesbureau voor verkeer en vervoer in ons land. Sinds 1963 houden zij zich bezig met advies en onderzoek naar verkeer en vervoer en de inrichting van ruimte om optimale mobiliteit mogelijk te maken.

Goudappel Coffeng heeft een sterke bijdrage geleverd aan de professionalisering van het vak verkeerskunde en de ontwikkeling ervan tot een volwaardige discipline. Parallel aan de sterke groei van de mobiliteit ontwikkelde het bureau zich van een klein adviesbureau tot een brede onderzoeks- en adviesorganisatie met 200 hooggekwalificeerde medewerkers.

Zij kiezen voor een interdisciplinaire benadering van oplossingen voor verkeer en ruimte. De opdrachtgevers staan daarbij steeds op de eerste plaats. Voortdurende innovatie en professionaliteit zijn voor de sleutelwoorden. Alle soorten overheden zijn opdrachtgevers, zowel op rijksniveau als de regio’s, provincies en gemeenten. Om dicht bij onze klanten te zijn, werken wij naast onze hoofdvestiging in Deventer ook vanuit regiovestigingen in Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden en vanaf 1 september 2009 ook vanuit Amsterdam. Internationaal is onder meer de Europese Commissie regelmatig opdrachtgever. Tevens werken ze voor en samen met veel private partijen, zoals vervoerders en projectontwikkelaars.

 

Website
www.goudappel.nl
Onderzoekers
Jasper Hoogeland
 
Arjen Jaarsma
 
Albert Mulder
 
Joost Voerman
Logo NGI

Bouwcampus
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
secretariaat@nginfra.nl
telefoon: 015 303 0900

© 2016 Next Generation Infrastructures